Koncertlink.dk

Pas på telefonen, når du skal på festival og nyde koncerter

Er det snart tid til, at du igen skal på festival? Måske har du allerede været ude for det at miste en telefon, mens du er til koncert. Erstatningen af sådan en sag er aldrig lige spændende. Det skal i hvert fald ikke være grunden til, at du ikke er i stand til at nyde den oplevelse, som det er at være til koncerter på festival. Sådan en skam kan dog let forebygges, hvis du planlægger lidt, inden du begynder at krydse af på pakkelisten. Her får du et par gode råd til, hvordan du passer på mobilen, og hvorfor det let kan betale sig at sikre den inden afgang.

Vigtigheden af en god mobiltelefon

Hvis du skal bo i camp med en masse af dine venner, så er det ikke sikkert, at alle vil til de samme koncerter. Afhængigt af festivalen vil der med sikkerhed være overlap, hvor I splitter gruppen op. Her er det fornuftigt altid at have mobiltelefonen på jer, så i kan finde hinanden igen. Den er desuden rar at have, så du altid har et kort over de mange områder og pladser, der er relevante for dine koncerter. Så har du også altid listen på dig, så der er styr på planlægning og tidshorisonter.

Sådan passer du på mobilen

Én ting er, at du kan miste din telefon, men noget andet er, hvis den går i stykker. Hop forbi en webshop, og find dig lidt beskyttelse til din model i god tid. Du kan finde en lang række teknikgadgets hos Teknikdele. Alle ting som covers, glasbeskyttelse, gode kabler og powerbanks er alle fornuftsbetonede køb. Du bør også slå sikkerhedsindstillinger til, hvis mobilproducenten har nogle praktiske løsninger til at tracke, hvor telefonen er, hvis uheldet er ude. Har du en iPhone, kan du med fordel læse denne artikel, så du har styr på opsætningen.

Alternativet til den dyre telefon

Du kan også købe en telefon, du udelukkende har i sinde at benytte på festivalen. Sådan er du sikret, at sker der noget med den, mens du er til koncert, så er den tabte værdi i det mindste ikke så stor. Så længe kravet til erstatning ikke influerer koncertstemningen og humøret. Flere festivaler opstiller små boder, hvor du kan købe en såkaldt festivaltelefon, men et secondhandkøb inden din tur kan også betale sig, hvis du alligevel kan bruge den ved fremtidige koncerter. Du skal blot sørge for, at den er slidstærk, og at den kan holde batteri i en god periode.

kheera