Koncertlink.dk

Gør din næste koncerttur bedre og medbring vin

Er du klar til en masse fede koncerter i år? Forhåbentlig, for netop i år går det løs igen, efter en periode med nedlukninger og aflyste koncerter. Men hvordan får du det mest optimale ud af din næste koncertoplevelse? I artiklen her giver vi et bud på det, og vi kan lige så godt røbe for dig, at det hele involverer god mad, samt ikke mindst lækkert vin.

Vin gør sig godt til enhver koncert

Der findes et hav af forskellige musikgenrer, og fælles for næsten dem alle er, at du lytter til dem bedst med et lækkert glas vin. Er du selv vild med både vin og musik? Så overvej at bestille et par eksklusive smagekasser fra Vinoteket. Så får du en kasse med seks til ti forskellige inspirerende vine leveret. Og naturligvis direkte til døren.

Det smarte med disse smagekasser er i øvrigt også, at du kan få prøvet nogle nye typer vin af, som du måske ikke har smagt på før. Det er altid godt at prøve nye ting af. Det gør sig gældende uanset om vi taler om mad og drikke, eller for den sags skyld om musik. Så hvad venter du på? Få bestilt dine første par smagekasser! Du bliver garanteret bidt af konceptet.

Tag på restaurant og få det optimale ud af koncertturen

Et andet godt bud på hvordan du får det optimale ud af din koncerttur er, at droppe forbi en lokal restaurant enten før eller efter koncerten. For mange af os er det at gå på restaurant lidt eksklusivt, og bestemt ikke noget vi gør hver dag. Som sådan passer denne eksklusive begivenhed fint til koncertturen, som også må karakteriseres som ren selvforkælelse.

Erfaringsmæssigt vil vi give dig det råd, at huske at booke et bord hos den restaurant hvor du planlægger at spise sammen med din partner, din familie eller dine venner. Ellers risikerer man ikke at kunne komme til, og så står man pludselig med tom mave inden koncerten. Det er en kedelig optakt til en begivenhed man som musikentusiast har set frem til længe.

Husk at forevige koncerten – men med måde

Kender du det med at folk tropper op til koncerter, for derefter at bruge alt deres energi på at filme hvad der sker på scenen med deres mobiltelefon? Det er en smule ærgerligt at opføre sig sådan, for man bør nyde musikken og stemningen til koncerten fuldt ud, frem for at fokusere på at lege filmfotograf.

Vi anbefaler dig derfor at forevige koncerten, men dog med måde. Tag gerne et par billeder undervejs, og måske også en video eller to. Din fokus bør dog være på hvad der sker på scenen. Held og lykke med årets koncerter, og husk at medbringe smagekasser, så der er forsyninger af vin nok til jer alle!

kheera