Koncertlink.dk

Sådan laver du et karaokerum derhjemme

Er du lige så vild med at synge, som at gå til koncert? Har du ekstra plads derhjemme? Så er det måske på tide at du indretter et af dine værelser til et karaokerum. Det får du tips og tricks til nedenfor.

Hvilken farve skal væggene være?

Med et karaokerum er der ingen grænser for hvor kreativ du kan tillade dig selv at være. Det er dit karaokerum og du vælger hvordan det skal se ud. Slå dig løs og overvej vægdekoration fra Familietapeter.dk, som har masser af mønstre at vælge imellem. Skal det være guld, mørkt eller med mønster? Det vælger du helt selv.

Fjernsyn eller projektor?

En anden beslutning handler om du ønsker at sætte et stort fjernsyn op eller at hænge en projektor op på væggen. I dag vælger de fleste at indrette karaokerum med en enorm fladskærm. Det er ofte nemmere at sætte op med internettet, og du skal kun bruge en fjernbetjening til at tænde og slukke.

Kig på Pinterest

Pinterest er fuld af inspiration til dekoration af hjemmet. Det gælder naturligvis også et rum til karaoke og andre sjove stunder. Du kan besøge Pinterest og lade dig inspirere af hvordan andre har indrettet deres musikinspirerede rum.

Der er folk, som sætter neonlamper op i loftet. Andre vælger at investere i avancerede højtalere, så lyden for alvor kan komme ud til publikum. Du kan også vælge en trådløs mikrofon eller en klassisk mikron med stang, som du sikkert har set mange berømte sangere optræde med.

Hvad med en diskokugle? Hvis du skal have en diskokugle i dit hjem, hører den sig til i karaokerummet. På den måde kan du holde fest hver dag. Glem ikke gulvet. Der er mange personer, som vælger at lydisolere med tæpper på gulv og eventuelt vægge. Det kan især være en god ide, hvis du har børn og ønsker mere fred, når de leger i rummet.

Alternativet med hjemmebiograf

Måske er det synd at have et rum, som du udelukkende bruger til karaoke. Alt efter hvor meget du elsker karaoke, kan det være begrænset hvor ofte du bruger det. Derfor kan det være en god ide at gøre det til et underholdningsrum med flere formål.

Du kan sætte en projektor eller fladskærm op, som kan bruges til både karaoke og hjemmebiografen. Det er også en fed måde at se Netflix eller YouTube på, og derfor får du måske brugt det nye rum mere i hverdagen.

kheera