Koncertlink.dk

Liv i kludene igen

Danmark har været lagt i fryseren i halvandet år som følge af udbruddet af coronavirus, men nu er der heldigvis ved at være lidt liv i kludene igen. Så du vil igen have mulighed for at gå til koncerter i Danmark igen, og inden for stort set alle genrer.

Er du til heavy metal har du således en lang række muligheder allerede fra juli måned og så i de kommende måneder. I august kan du for eksempel komme til Cirkus Metal sommerforestilling. Den foregår på dyrskuepladsen i den fynske by Ringe, og her kan du møde flere danske orkestre.

Er du til en helt anden genre inden for musikken, nemlig klassisk musik, så er der også masser af muligheder. Blandt andet kan du vælge Tivolis tilbud om ‘Sommerklassisk’ – en koncertrække med både solister og musikere udefra og Tivolis eget symfoniorkester.

Er du til denne lidt mere afdæmpede musik, vil du måske gerne gøre lidt ekstra ud af dit udseende, så du kan være flot og elegant, når du møder op til en koncert. En mulighed er at få transplanteret hår hos https://nordichair.com/da/, hvor man har årelang erfaring med at skabe unikke resultater for folk, der gerne vil have forskønnet deres hårpragt. Et smukt hår er ikke blot en ydre fornøjelse – det kan også være med til at give den enkelte person et større personligt selvværd og en større lyst til at indgå i sociale relationer med andre mennesker.

De klassiske koncerter omfatter også en lang række events i sommerlandet. Kirkekoncerter, koncerter på små kulturcentre rundt omkring i landet og friluftskoncerter af forskellig art. Det er blot at gå i gang med at finde ud af, hvor tingene sker. Er du for eksempel på ferie på Vestkysten, er det blot om at få fat i den lokale turistbrochure eller besøge det lokale turistkontor – så kan du finde en genvej til alskens gode koncertoplevelser i sommerlandet.

Mange steder er festivaler aflyst i år, men i stedet har nogle festivaler så arrangeret mindre koncerter inden for rock, pop og jazz, så der vil være gode muligheder for at komme ud at opleve den musik, som du bedst kan lide. Roskilde Festival har for eksempel i år arrangeret en række mindre koncerter i stedet for den store, årlige festival, som man har måttet aflyse for andet år i træk.

Det er lettest for arrangørerne at gennemføre de koncerter, der finder sted udendørs, for her er der færre krav til, hvordan man skal håndtere de forskellige restriktioner, som coronaberedskabet byder åbnet mere og mere op for alle aktiviteter i samfundet, og det gælder også koncerter. Der vil derfor komme flere og flere muligheder for at komme afsted og så en lækker live-oplevelse ved en koncert.

Ikke mindst er der mange lokale events, som ser dagens lys i år efter at have været aflyse sidste år. Så du vil have mange muligheder for at opsøge koncerter og musikevents i år – god fornøjelse.

kheera