Koncertlink.dk

Tag til friluftsopera

Det er atter blevet sommer, og i år tegner sommeren til at blive rigtig god. Er du en koncerthaj, så er det træls, at der har været så mange begrænsninger på, hvordan vi kan mødes og forsamles, og for festivaller og koncerter har det betyder mange aflysninger – noget vi desværre stadig mærker noget til denne sommer 2021.

Der er dog nogle ting, der stadig bliver gennemført. I den lille landsby Sondrup, som ligger lidt nord for Horsens, er der efter en aflyst sæson 2020 nu i sommeren 2021 atter gang i en særlig begivenhed, nemlig en hyggelig sommeropera, der gennemføres i august. Her har lokale entusiaster samlet operastjerner fra hele Skandinavien, der stiller sig op og giver en operakoncert. Der er ingen flot scene med fantastiske dekorationer – det er en koncertbegivenhed, som ud over musikken byder på nærhed og hygge.

Måske har du op til et sådant arrangement eller i det hele taget brug for, at du rent kropsligt får opbygget en større selvtillid. En af metoderne kan for eksempel være en brystkorrigerende operation hos https://motiva.health/dk/, hvor du kan få styrket de sider af dig selv, som kan være med til at give dig en ekstra lyst til at gå ud i verden og møde folk.

Andre steder i landet gennemføres også koncerter, som kan samle folk udendørs – eller indendørs, hvis man kan overholde de begrænsninger der er i forhold til, hvor mange man må forsamles. Det er vigtigt, at publikum igen finder vej til de koncerter, der rent faktisk gennemføres, så kulturlivet igen kan komme til at blomstre. Også de mange entusiaster, der har kastet sig over at få gang i kulturlivet igen, fortjener at publikum støtter op om tingene.

Undersøg dit lokalområde og se, hvad der bliver arrangeret her i sommer af koncerter inden for forskellige musikgenrer. Opsøg også gerne koncerter, der spiller anden musik end den, du plejer at lytte til – det er gennem nye indtryk, at vi udvikler os som mennesker.

At gå til en lokal friluftsopera er blot én måde at understøtte kulturlivet på, og det er ganske sikkert, at det at tage med til en sådan koncert har været med til at vække interessen for denne musikgenre hos mange. Prøv nyt – og få en overraskende oplevelse!

kheera