Koncertlink.dk

Se dine idoler på scenen

Om du er 12 eller 112, så er der altid en særlig stemning, når du skal til en koncert. Forventningen alene er enorm, du er iført det bedste tøj, og du gør alt for, at aftenen skal blive til noget, du vil huske resten af livet. For de unge er tøjet en stor del af oplevelsen, og det er ikke altid let at få det, som de lige vil have på til den store aften, men hos Kids Brand Store kan du altid få det tøj, som lige er på mode, og som de unge og børnene gerne vil gå i.

[IMAGE=e8UPwNfDXeaF.jpg]

Koncerter er også der, hvor du virkelig kan finde ud af om de kunstnere, som du lytter til derhjemme, også kan live, for det er ikke så let, som det lyder til. Alt skal være på plads, og det er mange timer, som bliver brugt øvelokaler over hele verden, for at de forskellige bands og kunstnere kan komme og underholde dig i et par timer. Det er ikke let, og der er som kunstner ikke plads til at have en dårlig dag, for det er nogle gange ganske lidt, som skal til, for at din karriere er nedadgående. Det er et stort pres for kunstnerne og de musikere, som bruger så mange timer på at øve, inden de går på scenen.

[IMAGE=dqWmbFezqZk5.jpg]

En unik oplevelse hver gang

[IMAGE=eaX9Y9dndFWu.jpg]

Koncerter er i dag næsten det eneste sted, hvor musikerne tjener mange penge, og derfor er priserne på billetter også steget en del, men det er kun naturligt, da ingen i dag længere køber musik, men bare streamer den, og der kun nogle få, der har deres pladesamling fremme, som man havde i gamle dage.

Koncerter kommer i alle størrelser fra de små og meget intime, som kun har et par hundrede tilhørere, til de helt store, hvor mange tusind mennesker er samlet på store stadions. Men det er dog kun de største i verden, som kan gøre det. Bands som ofte har en lang karriere og over årene har opbygget et ry og rygte for at være et rigtig godt liveband.

Eksempler på bands, som har det rygte, er AC/DC, Rolling Stones og lignende bands, som har en meget lang og glorværdig karriere med et bagkatalog, som tæller langt over 100.000 albums solgt – og så tæller singler og livealbums ikke med.

Koncerter er dog meget mere end musikerne og dem, som er på scenen. Det er alle de mange mennesker, som pakker og sætter scenen op, som sørger for at elektriciteten passer og virker, og dem, som sørger for at højtalere og lyd spiller optimalt. Det er slet ikke så let, som mange tror, og det er slet ikke så let, som det ser ud, for det er mange års erfaring, som de bedste i branchen har, og det er ikke noget, som de er kommet sovende til.

kheera